info@academiagalatea.com

Iniciar sessió | Registrar-se
Acadèmia Galatea
Acadèmia Galatea
Qui som2021-09-23T22:40:59+02:00

Acadèmia
Galatea

Soc la Blanca Bardagil, dramaturga, guionista i directora teatral, llicenciada en Direcció i Dramatúrgia per l’Institut del Teatre. Com a dramaturga i directora he estrenat més d’una desena d’obres a teatres com la Sala FlyHard o el Maldà de Barcelona, entre d’altres. També he treballat com a guionista de les sèries de televisió de TV3 “Cites” (Filmax) i “Jo també em quedo a casa” (Yumagic).

Fa 10 anys que compagino tot això amb la docència a diferents centres de formació teatral, majoritàriament classes de Dramatúrgia.

La primavera del 2020, amb la pandèmia, les classes es van començar a fer en remot i jo hi vaig descobrir un món de possibilitats. El format digital evita els desplaçaments i ens permet relacionar-nos i aprendre cadascú des d’on visqui, connectant molts punts diferents del territori. Això em meravella. I d’aquí neix l’Acadèmia Galatea. Del plaer d’ensenyar escurçant distàncies.

Més informació

Preguntes freqüents

A la web hi trobaràs:

  • Cursos en directe de forma digital, amb interacció amb el professor i la resta d’alumnes.
  • Classes magistrals de 2 hores amb professionals del sector.
  • Cursos i material en diferit per fer quan tu vulguis.
  • Assessorament dramatúrgic individualitzat.
  • Classes de preparació per a les proves d’accés de l’Institut del Teatre.
  • Articles al bloc amb consells i reflexions sobre l’escriptura creativa.

Sí, Acadèmia Galatea aposta per una formació digital, de manera que cadascú es connecti des d’on vulgui

Utilitzem ZOOM. Rebràs un enllaç, i aquest mateix enllaç et servirà per accedir cada dia a les classes del curs. La plataforma és molt intuïtiva, només cal que t’asseguris que tens la càmera i el micròfon obert per poder participar. Recomanació:  abans de començar el curs descarrega’t l’aplicació a l’ordinador, d’aquesta manera serà molt més ràpid, és gratuïta i és molt senzill.

El pagament es fa quan es fa la matriculació del curs. Omplint un senzill formulari s’efectua el pagament.

Si et dones de baixa abans dels 7 dies previs a l’inici del curs, se’t retornarà el 50% de l’import.

En cas que el curs s’hagi d’anul·lar, ens posarem en contacte amb tu. Podràs triar si prefereixes que et retornem els diners, o bé si vols matricular-te a un altre curs (sempre que hi hagi places disponibles i que l’import sigui el mateix).

El pots demanar a Acadèmia Galatea sense cap problema i el rebràs per e-mail amb el nombre d’hores cursades. El certificat no es trobarà homologat, però.

Les classes no es gravaran. Si algun dia no pots assistir a una de les sessions et pots posar en contacte amb el professorat corresponent i t’indicarà si cal que facis res per la següent sessió.

Posa’t en contacte amb Acadèmia Galatea sense cap compromís.

Futurs esdeveniments

Visualitzar esdeveniments

En diferit

eines, material i cursos descarregables

Cursos en diferit

eines, material i cursos descarregables

Material en diferit i cursos gravats per poder aprendre i treballar sense horaris. Una manera còmoda i pràctica per treballar des d’on tu vulguis i quan tu vulguis.

Cursos en diferit

Bloc

Anirem compartim consells, reflexions, i exercicis sobre escriptura al nostre bloc. Entra-hi per llegir-ho i deixa’ns els teus comentaris.

Bloc

Anirem compartim consells, reflexions, i exercicis sobre escriptura al nostre bloc. Entra-hi per llegir-ho i deixa’ns els teus comentaris.

Llegir tots els posts

Go to Top