info@academiagalatea.com

Iniciar sessió | Registrar-se
Acadèmia Galatea
Acadèmia Galatea

REGALA ESCRIPTURA (cursos o masterclasses)

21.0065.00

El millor regal pels amants de l’escriptura: regala classes d’escriptura (a escollir entre diferents cursos, horaris, temes) i/o masterclasses d’escriptors (xerrada on un escriptor professional exposa les seves eines i reflexions sobre la seva feina).

Qui rebi el regal podrà escollir quin curs o quina masterclass vol fer.

Neteja

Informació del curs

Descripció

Vols fer-li un regal especial a una persona que escriu? Regala Escriptura.

Pots regalar un curs (65 euros) o una masterclass (21 euros).

Adquirint aquest producte rebràs un codi que podràs regalar. La persona que el rebi podrà descanviar el codi entrant a la web i podrà escollir el producte que prefereixi adquirir.

Tot el que oferim a l’Acadèmia Galatea és en format digital.

REGALA ESCRIPTURA: Tens dues opcions a escollir per regalar

Els cursos són en directe (a través de Zoom) i els horaris depenen del curs (normalment les franges horàries que oferim són de matins, de tardes o de vespres). Els grups són reduïts i el tracte amb el professor és proper i personalitzat. En total són 10 hores en sessions de 2 hores, un cop a la setmana. (65€)

Les masterclasses són xerrades on un escriptor exposa els seus mètodes i reflexiona sobre la seva feina. Cada masterclass es pot veure en directe (a través de Zoom), però també es pot mirar la sessió gravada durant una setmana (a través d’un enllaç).

Els cursos i les masterclasses són sobre escriptura: narrativa, poesia, teatre, guió audiovisual, etc. De manera que, qui rebi el regal, podrà triar amb què el prefereix gastar, segons les seves inquietuds i interessos.

Al llarg de l’any anirem anunciant nous cursos i el codi de regal serà vàlid durant fins a finals de juny.

També hi ha l’opció de fer cursos a mida per a grups tancats, una activitat ideal per aprendre, compartir moments, poder-vos conèixer d’una manera diferent i divertir-vos plegats.  Clica aquí per veure’n tota la informació. I, si t’interessa, escriu-nos sense cap compromís.

Per qualsevol dubte et pots posar en contacte amb nosaltres a través de: info@academiagalatea.com

Cursos relacionats

Tornar a la botiga

Go to Top