info@academiagalatea.com

Iniciar sessió | Registrar-se
Acadèmia Galatea
Acadèmia Galatea

L’estiu més creatiu
Blanca Bardagil

53.00

Tens entre 12 i 18 anys? Vols potenciar la teva capacitat de CONCENTRACIÓ? Vols desenvolupar l’ESCRIPTURA? Vols entrenar la CREATIVITAT?

Al llarg d’aquest curs treballarem diferents exercicis perquè et diverteixis mentre aprens tècniques de concentració i desenvolupes la teva creativitat. 

Un curs diferent: divertit, sorprenent i molt creatiu!

Dies: dimarts i divendres 5, 8, 12, 15 i 19 de juliol

Horari: d’11:30h a 13h

Informació del curs

Descripció

FORMAT ONLINE

Dies: dimarts i divendres 5, 8, 12, 15 i 19 de juliol

Horari: d’11:30h a 13h

Explorarem, jugarem, pensarem, investigarem i crearem aprenent a desenvolupar la nostra creativitat.

Un curs molt adient per explorar i potenciar la capacitat de concentració i descobrir de què són capaços quan es deixen anar i creen lliurement.

Recomanat tant pels joves amb inquietuds creatives (amants de la lectura, l’escriptura, la pintura o altres expressions artístiques), com pels joves a qui els costi expressar-se i necessitin ajuda per explorar la seva part més creativa.

Si dos o més alumnes són germans: El preu per un dels dos germans serà de 36€. Poseu-vos en contacte amb nosaltres abans de fer les inscripcions, i us facilitarem un cupó de descompte:

info@academiagalatea.com

Assistint al curs podreu adquirir el producte EXERCICIS DE CONCENTRACIÓ, CREATIVITAT I ESCRIPTURA PER A JOVES a meitat de preu. És un dossier amb exercicis pràctics que també conté tècniques per estudiar. Els exercicis d’aquest dossier t’ajudaran a desbloquejar-te, a tenir més concentració, a activar la teva ment i a augmentar el teu rendiment als estudis. És un dossier d’exercicis pensat perquè et diverteixis mentre aprens. 

Cursos relacionats

Tornar a la botiga

Go to Top