info@academiagalatea.com

Iniciar sessió | Registrar-se
Acadèmia Galatea
Acadèmia Galatea

Laura Gost
1 de Juny
Novel·la-Guió-Teatre

21.00

Amb Laura Gost analitzarem els matisos i les particularitats formals que defineixen, a grans trets, l’escriptura de peces dramàtiques, narratives i audiovisuals, i que cal tenir molt en compte a l’hora d’encarar-les: al cap i a la fi, no és el mateix escriure pensant en la pantalla que fer-ho situant-nos en un escenari, i tampoc es pot enfocar igual la concepció d’un conte o d’una novel·la. L’espai, el pes de la imatge, el desenvolupament dels personatges, els diàlegs o la versemblança, entre d’altres, seran conceptes ben presents en aquesta sessió.

IMPORTANT: Es pot assistir a la masterclass en directe a través de Zoom de 17h a 19h, i/o mirar-la en diferit durant una setmana.

Informació del curs

Descripció

Laura Gost (sa Pobla, 1993) és escriptora i graduada en Comunicació. Després de guanyar l’Art Jove de Relat (2016), l’any 2018 va recollir el Goya a Millor Curtmetratge d’Animació com a guionista de Woody & Woody.

Aquest mateix any va rebre els premis Jaume II i Bartomeu Rosselló-Pòrcel per la seva trajectòria com a creadora jove.

En l’àmbit del teatre, va guanyar del V Torneig de Dramatúrgia de les Illes Balears amb Seguí (2019) i el IX Torneig de Dramatúrgia Catalana de Temporada Alta amb Matar el pare (2020). Amb La deliberació dels escorpins (Lleonard Muntaner, Ed., 2021) va guanyar el premi Pare Colom de Teatre 2021.

La cosina gran (Lleonard Muntaner, Ed., 2019), la seva primera novel·la, manté una gran recepció entre els lectors i ha estat traduïda al castellà, a l’italià i al grec. El món es torna senzill (Ed. Empúries, 2022), la seva propera novel·la, surt a la venda el mes de febrer de 2022.

Col·labora habitualment en diferents mitjans de comunicació.

Cursos relacionats

Tornar a la botiga

Go to Top