info@academiagalatea.com

Iniciar sessió | Registrar-se
Acadèmia Galatea
Acadèmia Galatea

Exercicis creatius
potencia la creativitat

68.00

Vols potenciar la teva creativitat? Curs de 10 hores on ens entrenarem per potenciar i exercitar la creativitat i la imaginació per tenir uns processos creatius reeixits i ser persones creatives sempre. Aplicable a qualsevol tipus d’escriptura i, fins i tot, en altres àmbits del dia a dia.

“La creativitat no és una qualitat de la qual estiguin dotats particularment els artistes i altres individus: és una actitud que pot posseir cada persona(Erich Fromm)

5 sessions de 2 hores cadascuna.

Informació del curs

Descripció

Curs destinat a potenciar la creativitat i a aprendre a canalitzar-la. Treballarem diferents exercicis creatius i coneixerem eines que ens serviran per ser més imaginatius i per convertir les idees abstractes en un resultat concret. Aquest curs és útil per qualsevol tipus d’escriptura i també per altres àmbits del dia a dia on necessitem ser creatius.

Adreçat a totes aquelles persones interessades en potenciar la seva creativitat, obrir-se a noves formes i a nous estímuls.

Professora: Blanca Bardagil

Preu del curs: 65 euros.

5 sessions de 2 hores cadascuna. Format online a través de Zoom.

HORARI PENDENT DE CONFIRMACIÓ.

Si t’interessa fer aquest curs escriu-nos a info@academiagalatea.com

LLEGEIX L’OPINIÓ DELS ALUMNES QUE JA HAN FET EL CURS:

Súper interessant. Una experiència de la gran creativitat que pot tenir un ésser humà. Fins i tot m’he sorprès del que jo puc fer, fins i tot viure des d’una mirada creativa.
Un curs que et fa treure el millor de tu, on apareix la creativitat d’una forma espontània. Magnífic!
He gaudit molt amb el curs. Els reptes m’han agradat i divertit. Alguns els he pogut fer amb més facilitats, d’altres m’han tingut força estona pensant i valorant què havia de fer.
M’ha inspirat molt a ser creativa i m’ha ensenyat una part de mi que desconeixia o infravalorava.
Les propostes ens permeten deixar anar la imaginació i al mateix temps reflexionar sobre aspectes que no ens havíem plantejat… La reflexió sempre és a posteriori, però dona una perspectiva molt interessant de l’acte creatiu. He gaudit molt descobrint facetes creatives meves.

Cursos relacionats

Tornar a la botiga

No hi ha extensions per instal·lar o activar. <a href="%1$s" title="Return to the Dashboard">Return to the Dashboard</a>

Go to Top