info@academiagalatea.com

Iniciar sessió | Registrar-se
Acadèmia Galatea
Acadèmia Galatea

Direcció actoral
Blanca Bardagil

Vols dirigir? Necessites recursos de direcció actoral per utilitzar durant els assajos? Curs digital on es treballaran eines i sistemes útils per dirigir intèrprets. Hi haurà una sessió amb una actriu professional, l’Andrea Portella, per posar en pràctica les eines i mecanismes apresos dirigint-la en textos breus escrits pels propis alumnes.

Professora: Blanca Bardagil

4 sessions de 2 hores cadascuna. Horari pendent de confirmació.

Si t’interessa fer aquest curs escriu-nos: info@academiagalatea.com

Informació del curs

Descripció

La direcció actoral és una de les parts més importants de la direcció escènica. En aquest curs treballarem diferents mecanismes i eines per veure com, partint d’un text teatral, ens relacionem amb els intèrprets;  com comuniquem allò que busquem per tal que l’actor ho entengui i ho pugui actuar; com mirar i escoltar l’escena; com treballar amb els actors i les actrius durant els assajos i quina feina prèvia cal fer.

Al llarg de les 4 sessions del curs també escriurem breus textos teatrals que cada alumne posarà a prova dirigint una actriu professional, l’Andrea Portella, especialitzada en classes de direcció actoral.

Posarem en pràctica les eines vistes al llarg del curs en una última sessió pràctica de direcció d’actors amb l’Andrea Portella.

Preu del curs: 65 euros.

4 sessions de 2 hores cadascuna.  Horari pendent de confirmació.

Si t’interessa fer aquest curs escriu-nos: info@academiagalatea.com

Cursos relacionats

Tornar a la botiga

Go to Top